• cadeaukaart kopen voor bier

Feestdagen 2023

Kerst 2023

Je zit waarschijnlijk op dit moment nog niet met jouw gedachten bij de kerst maar wij vinden dit juist een prachtig moment om eens voor jullie op te sommen wat wij op dit moment allemaal op de planning hebben staan en waar je ons kunt vinden tijdens de feestdagen.

Dit onder het mom van een goede voorbereiding!

Wij zijn gek op samenwerken en dat gaan we dan richting de feestdagen ook eens lekker doen.

De kerst is het moment om eens goed uit te pakken en mensen te verrassen met een biercadeau.

Maar er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Uiteraard kun je onze pasjes en de digitale Biercheques bij ons in de webshop bestellen maar dit kan ook als bedrijf zijnde rechtstreeks bij ons en op factuur. Voor meer informatie kun je terecht bij Erwin en Henco maar je kunt ook mailen naar info@biercheque.nl.
  • Naast dat wij onze kaarten zelf verkopen kun je de Biercheque vinden bij onze verkooppunten. Dit zijn losse verkooppunten maar hier vind je ook verschillende keuze cadeaukaarten die je kunt verzilveren voor de Biercheque. Check ons overzicht met verkooppunten om te zien waar je moet zijn .
  • Kerstpakketten in Samenwerking met Hap & Slok uit Nijkerk hebben wij een aantal cadeau pakketten samengesteld voor de feestdagen. Je kunt ze vinden via de onderstaande link. https://www.hapenslok.nl/winkel/

 

  • Biercheque en Pakketten voor Kerst. Kerstpakketten | Pakketten voor Kerst een bierproeverij pakket met een daarbij een Biercheque om ook nog eens zelf lekker bier uit te zoeken. Beter wordt het niet. Check de link voor meer informatie.
  • Bedrijven Kerstmarkt bij Goed Bezig in Nijkerk. Op 16 december 2023 vind je ons op de kerstmarkt welke is georganiseerd door Goed Bezig in Nijkerk. Hier verzorgen wij samen met een groot aantal lokale ondernemers een volledige kerstmarkt waar muntjes verzilverd kunnen worden voor het zelf uitgekozen kerspakket. Ge├»nteresseerd om hiermee jouw mensen te verrassen? Kijk hier voor meer informatie. Kerstmarkt Nijkerk | Facebook
  • Biercheque in combinatie met producten van onze partners. Ook dit kan. Neem even contact met ons op als je dit wel een goed idee lijkt. info@biercheque.nl

Zoals je ziet zijn er verschillende mogelijkheden om het perfecte cadeau voor de feestdagen te geven.

Wij vinden het superleuk om met jullie mee te denken en de beleving compleet te maken. Ook hierbij kunnen wij altijd een beroep doen op onze partners mochten hier aanvullende wensen voor zijn.

Bier is een beleving en wij willen dit graag met iedereen delen.

 

Proost op de Feestdagen!