• Kies jouw speciaalbiertje met de Bier Giftcard

    Kies jouw speciaalbiertje met Biercheque

De Biercheque – Het cadeau voor de Bierliefhebber!.

Wat is het?

De Biercheque is zoals de naam wellicht al doet vermoeden een cadeaukaart voor “Bier”.  Met deze giftcard krijg je of geef je een zelf uit te kiezen bierbeleving.

In de jungle van Colombia ligt de oorsprong van deze cadeaukaart voor Bier. In de zoektocht naar het ideale cadeau kwam Erwin uit op het feit dat hij en zijn compagnon Henco vaak bier kregen waar zij zelf niet voor zouden hebben gekozen en daarnaast leek het hen juist zo leuk om zelf de ideale bierbeleving uit te zoeken.

De Biercheque is dus een bier cadeaukaart welke een waarde heeft tussen de 10 en de 150 euro waarmee jij jouw favoriete biertjes kunt uitzoeken. Met de code op de kaart ga jij naar de winkel, webshop of aangesloten horeca en reken jij de door jouw bestelde biertjes af.

Waarom een Biercheque?

Het aanbod in bieren is enorm en ook de diversiteit aan smaken en mogelijkheden is groot.

Per persoon verschilt het natuurlijk ook wat je leuk en lekker vind. Dit maakt het niet voor iedereen maar nog wel voor veel mensen lastig altijd de juiste biertjes te kiezen en cadeau te doen. Met de Biercheque leg je deze uitdaging bij de ontvanger zelf en wie weet er nou beter wat zijn of haar favoriet is?

Zo voorkom je dat jouw biercadeau verstoft of soms zelfs ongeopend verdwijnt.

Daarnaast is het zo dat het zelf neuzen tussen de bieren en het ontdekken van nieuwe winkels en brouwerij ook gewoon heel erg leuk is.

 

Hoe werkt het?

Zowel de fysieke als de digitale Biercheque is voorzien van een barcode en een unieke cijfercode.

Met deze code ga jij naar een door jou gekozen inleverpunt.

Door in de fysieke locaties de code te laten scannen bij de kassa wordt de waarde die jij besteedt afgeschreven van de kaart. Het is ook mogelijk om de kaart in meerdere malen te besteden.

Om de Biercheque in de webshops te besteden heb je de 19 cijferige code nodig en de internet verificatie code. Door de code bij het veld “afrekenen” in te voeren wordt daar de waarde afgeschreven en het eventuele resterende bedrag kun je met een andere methode afrekenen.

Waar kan ik de Biercheque inwisselen?

Inmiddels hebben wij een mooie lijst met bierlocaties verzameld waar jij terecht kunt met jouw cadeaukaart.

Op de pagina “Inleverpunten” kun jij het actuele overzicht vinden van de inleverpunten die zijn aangesloten bij de Biercheque en waar jij dus jouw biertjes kunt uitzoeken en bestellen.

Je kunt ook filteren op locatie, soort locatie en zoeken op naam.

 

Waar kan ik de Biercheque aanschaffen?

Je kunt de Biercheque aanschaffen bij ons in onze webshop of bij de verkooppunten die je vind in dit overzicht.

Het is mogelijk deze als fysiek maar ook als digitaal cadeau aan te schaffen.

Ook is het mogelijk om de Biercheque rechtstreeks bij ons te bestellen via de mail of door gewoon even telefonisch contact op te nemen. In het geval van zakelijk kan dit ook op factuur. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wij hebben ook de mogelijkheid voor bedrijven om de Biercheques “leeg” op voorraad te hebben zodat je op ieder gewenst moment een cadeautje kunt geven. Wij of jij zelf zet de waarde op de kaart als het nodig is.

Heb jij een keuze cadeaukaart ontvangen van bijvoorbeeld jouw werkgever? Dan is de kans groot dat je deze ook kunt inleveren voor een Biercheque. Ook dit kun je vinden in de lijst van verkooppunten.

Keuze gemaakt?