Moederdag! Tijd voor een Biercadeau.

Feest voor alle Moeders!

Het is weer bijna zo ver: 12 mei, Moederdag. Feest voor alle moeders, want zeg nou zelf; deze fantastische personen mogen echt wel even in het zonnetje gezet worden.

Na al het druilerige weer de afgelopen periode kan het niet anders dan dat onze moeders binnenkort weer op het terras of in de tuin van een heerlijk biertje gaan genieten.

Maar welke kies je dan?

Maar ja, welk biertje koop je dan? Wat vindt jouw superheldin lekker of Welke moet ze nog sparen op Untappd?

Hoe fijn als ze dit jaar zelf kan uitzoeken van welk biertje ze wil gaan genieten.

Gaat ze bij mooi weer voor een fruitig (milkshake) IPA’tje, of houdt dit winterse weer aan en kiest ze voor een heerlijke caramel koffie pastry stout bij de kachel? Misschien is ze meer van de traditionele bieren zoals een Blond of een Tripel.

Met de Biercheque voor moederdag is er in ieder geval voor jouw geliefde en speciale moeder, oma, overgrootoma, tante of peetmoeder meer dan genoeg keuze in heel speciaal bier!

  • Cadeau Kaarten

Vrouwen die Bier drinken.

Vaak wordt er gezegd dat een biercadeau een typisch mannen cadeau is en dat vrouwen eigenlijk geen bier drinken.

Nou, niets is minder waar en steeds meer vrouwen weten hun weg richting het bier en dan met name het speciaalbier te vinden.

Superleuk en een goede beweging als je het ons vraagt want wat is er nou leuker dan met jouw vrouw, moeder, zus, schoonzus, bonusmoeder of vriendin lekker te genieten van de gezelligheid en een goed glas bier.

Maak het Persoonlijk!

Omdat geen één moeder hetzelfde is, kun je een mooie, persoonlijke boodschap toevoegen aan jouw bestelling.

Vertel haar bijvoorbeeld hoe trots je bent, hoe belangrijk ze voor je is, dat je van haar houdt of dat er geen moeder zo fantastisch is als zij.

Dit zijn voorbeelden en uiteraard mag je hier geheel je eigen draai aan geven😉

De Biercheque – bestel ‘m gauw voor die ene supervrouw!