Het verhaal achter Biercheque.

Biercheque is het verhaal van Erwin Schreudering en Henco Bunte. Wij zijn zwagers/vrienden afkomstig uit Nijkerk maar net zoals vele van jullie zijn wij enorme bierliefhebbers.

Historie:

Al tijden hebben wij de ambitie voor de start van een onderneming niet onder stoelen of banken gestoken maar een 100% concreet plan was er nog niet. Tot de zomer van 2019. Tijdens een 4-daagse hike in de jungle van Colombia is het voor ons ultieme idee ontstaan. Het cadeau voor de Bierliefhebber!

 • Het idee achter Biercheque. Het ultieme biercadeau

Bij thuiskomst:

Terug in en nog zelfs voor thuiskomst in Nederland is de daad bij het woord gevoegd en zijn wij direct hierna gestart met de oprichting van Biercheque.
De Biercheque: geen biertjes meer uit een cadeaupakket die je zelf niet zou kiezen en geen uren meer spenderen aan het zoeken van een cadeau voor die verjaardag  maar zelf de zoektocht beleven en dus op zoek naar het voor jou ultieme biercadeau.

Verbinding:

Door ons product verbinden wij de online wereld met de fysieke winkels. Waar het onder andere om gaat is dat je zelf kiest waar je gaat, wanneer je gaat en hoe. Snuif de verhalen achter de bieren op en deel deze beleving.
Samen, passie, ambacht en gezelligheid  is waar Biercheque om draait.

Maak kennis:

Leer de brouwers kennen en proef tegelijkertijd de unieke smaken van de bieren maar maak bovenal ook kennis met de ongelooflijke drive en passie voor het product. Wanneer je dit ziet samenkomen ontstaat de ultieme beleving. Dit maakt ons als bierliefhebbers intens blij en juist daarom willen wij dit graag delen.

Onze inspiratie!

 • Samen zoeken wij naar het ultieme bier cadeau.

  Biercheque draait om de complete beleving!

  Erwin - Biercheque

 • Waar vind je de lekkerste speciaalbieren? Zoek het op met dit Bier cadeau!

  Je als een kind in de snoepwinkel voelen!

  Erwin - Biercheque

 • Team Biercheque. Eigenaren van het ultieme bier cadeau.

  De passie, warmte en gezelligheid!

  Henco - Biercheque

 • Team Biercheque met speciaalbieren imperial stout en herfstbok als biercadeau

  Plezier hebben en genieten!

  Henco - Biercheque

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Oprichters Biercheque - Ondernemers uit Nijkerk