Disclaimer

Deze website is volledig eigendom van Biercheque B.V.

Vragen/opmerkingen

Voor vragen/opmerkingen over de inhoud van deze website kunt u contact opnemen met Biercheque via info@biercheque.nl

Werking site

Optimale werking van deze website is voor Biercheque prioriteit en wij doen er alles aan om deze optimaal te laten functioneren. Echter kunnen wij hier geen garanties afgeven.  Biercheque is niet aanspraken voor schade die verband houdt met het gebruiken van deze website of indien het tijdelijk onmogelijk is om de site te gebruiken of te raadplegen.

Copyright/intellectueel eigendom

Alle onderdelen en informatie op deze website ( teksten, logo’s, vormgeving, huisstijl) is en blijft eigendom van Biercheque. Het is niet toegestaan onderdelen van de website over te nemen in het geheel of gedeeltelijk om te gebruiken of te verspreiden voor privé doeleinden. Enkel met uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Biercheque is het toegestaan deze informatie te gebruiken.

Wilt u de informatie gebruiken voor commerciële doelen? Vraag dan eerst toestemming aan Biercheque.

Externe links

Op onze website staan links naar externe websites van partners van Biercheque. De inhoud van deze websites valt niet onder de verantwoordelijkheid van Biercheque. Ook dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites welke verwijzen naar onze website.

Het Nederlands recht is van toepassing op onze website en deze disclaimer. De actuele disclaimer vindt u op onze website. Biercheque is bevoegd en behoudt zicht het recht voor om de disclaimer aan te passen en opnieuw te publiceren