Retourneren of annuleren

U heeft het recht uw bestelling van deze cadeaukaart tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. (dit in het geval van aankoop van een fysiek product).

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal in het geval van een fysiek artikel het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Indien het een cadeaukaart betreft zullen wij na ontvangst en goedkeuring van de annulering de Kaartcode blokkeren/afwaarderen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@biercheque.nl voor de overige contactgegevens kunt u onze contactpagina raadplegen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.