• Het cadeau voor de Bierliefhebber

De feestdagen en andere leuke geefmomenten dichterbij dan je denkt en zo ook het keuzemoment voor een cadeau.

Om elk jaar weer goed voor de dag te komen kan lastig zijn. Nu vinden wij dat de Biercheque natuurlijk een hele toffe invulling is voor jouw eindejaarsgeschenk.

Op deze manier geef je namelijk een echte Bierbeleving. Als bierliefhebbers weten wij natuurlijk al hoe leuk het is om zelf jouw biertjes uit te zoeken en te ontdekken. Maar hoe tof is het als je dit gevoel aan een ander cadeau kunt doen .

Er zijn tal van mogelijkheden om dit cadeau te doen en om het overzichtelijk te maken hebben we ze even voor je op een rijtje gezet.

Fysieke Biercheque.

Verpakt in een mooie enveloppe ontvang jij of stuur jij rechtstreeks naar de ontvanger het biercadeau. Dit strakke zwarte pasje is op te waarderen tussen de € 10,- en de € 150,-.

Het is ook mogelijk hier een persoonlijke boodschap bij te doen en deze schrijven wij voor je op een bierviltje!

Cadeau voor de Bierliefhebber

Biercheque – E-Voucher.

Een digitaal Biercadeau. Niet meer de deur uit en de ontvanger ontvangt het biercadeau voorzien van persoonlijke boodschap rechtstreeks in de mail.

Meerdere vouchers tegelijk zenden naar verschillende ontvangers is hierin ook mogelijk.

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag verder!

Sinterklaasvoucher en Feestdagenvoucher.

Om in het thema te blijven hebben wij speciaal voor de feestdagen twee vouchers ontworpen. Een voor sinterklaas en eentje voor de feestdagen.

Verstuur deze feestdagen vouchers rechtstreeks naar de ontvanger/ontvangers en voeg hier een leuke boodschap aan toe. Duurzaam, snel en vooral superleuk.

Decemberactie.

Om de Decembermaand extra leuk te maken hebben wij een toffe actie bedacht. Namelijk het volgende: Bij aankoop van een fysieke Biercheque vanaf € 50,- in onze webshop ontvang je een paar Biercheque sokken! Supertof en dit wil je natuurlijk hebben en dit maakt het cadeau nog extra leuk!

Let wel op: We hebben ze beperkt beschikbaar en op=op.

Biercheque Sokken

Looptijd actie: 1-12-2023 t/m 31-12-2023 zolang de voorraad strekt

Overig;

Het is ook mogelijk de Biercheque voor de feestdagen cadeau te doen in combinatie met een product van een van onze partners.

Ook is het mogelijk om meerdere Biercheque tegelijkertijd aan te schaffen en af te rekenen op factuur wanneer dit gewenst is.

Interesse? Neem dan even contact op via info@biercheque.nl of vul ons contactformulier in. Uiteraard mag je ons ook even bellen of appen.

Keuzecadeau!

Heb jij een keuze cadeaukaart gehad in jouw kerstpakket? Ook dan is de kans heel groot dat jij voor de Biercheque kunt kiezen. Kijk goed en kies verstandig ;).

Keuze gemaakt?