Vaderdag! Het moment om de vaders te verrassen!

‘PTSSSHHHJJJ…’ Ken je dit geluid? Het is het geluid van puur geluk. Een heerlijk biertje dat opengaat. Je schenkt het in, ziet een mooie schuimkraag en geniet van de geur die je neus in komt. Heerlijk zo op de zonnige namiddag.

Regelmatig wordt dit geluid gevolgd door een doordringend ander geluid. Een geluid dat, als je net even te lang wacht, te vergelijken is met een luchtalarm. Dat geluid ken je als je vader bent. ‘PAPA!!!!’

Waarom?

Het is een heel belangrijk persoon in het leven van een mens, groot of klein.

Het is namelijk een superheld, een timmerman, een prins(es), een stoere ridder, monsterverdrijver en ga zo maar door. Absoluut verdiend dat er een dag bestaat die volledig in het teken van deze mannen staat. Vaderdag. Dit jaar op zondag 16 juni.

Een dag waarop deze mannen een heerlijke goudgele rakker verdienen, maar ja… Welke? Het blijft altijd een uitdaging het juiste bier cadeau te geven.

Houdt hij van pils of juist van een lekker speciaalbiertje? In beide gevallen is er ook nog eens heel veel keuze. Er zijn talloze cadeaupakketten gevuld met heerlijke biertjes, maar daar zitten helaas ook vaak biertjes tussen die net niet zijn smaak zijn.

  • Vaderdag cadeau

Maak er een beleving van!

Om toch een mooi Vaderdag cadeau te kunnen geven, kun je ervoor kiezen om een Biercheque te halen. Hiermee kan de vader in kwestie (kan dus ook een opa, broer of neef zijn) zelf bij verschillende inleverpunten uitkiezen wat hij op dat moment wenst. Je kunt een fysieke cadeaukaart bestellen, maar je kunt ook gaan voor een digitale giftcard.

Omdat geen één vader hetzelfde is, kun je een mooie, persoonlijke boodschap toevoegen aan jouw bestelling. Vertel hem hoe trots je bent, hoe belangrijk hij voor je is, dat je van hem houdt of dat er geen vader zo fantastisch is als hij. Dit zijn voorbeelden en uiteraard mag je hier geheel je eigen draai aan geven😉

De Biercheque – een cadeau ongekend voor die ene supervent!

Scoor hem hier in onze webwinkel of haal er snel eentje bij een van onze verkooppunten.

 

 

Extra Persoonlijk!

Om jouw cadeau nog persoonlijker te maken heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de Biercheque.

Dit kan zowel bij de digitale voucher als bij de fysieke cadeaukaart.

Ook is er de optie om een speciale vaderdagkaart toe te voegen aan de bestelling en wanneer je dit wil schrijven wij hier de boodschap voor je op.